15 juni: ZorgPodium-symposium ‘Naastbetrokkenen in zicht’

Dit symposium voor zorgprofessionals staat in het teken van de route die naasten afleggen wanneer ze te maken krijgen met de geestelijke gezondheidszorg en de stedelijke hulpdiensten. Hoe wordt er samengewerkt? Hoe kunnen naasten ondersteund worden? Wat is de ervaring van naastbetrokkenen? Zijn er verbeteringen mogelijk?

De aanleiding voor het ZorgPodium-symposium Naastbetrokkenen in zicht is de input die naasten en zorgprofessionals tijdens de bijeenkomsten van Zorgpodium 2016 hebben gegeven. Daarnaast zijn er diverse voorbereidende sessies georganiseerd met de politie en de stedelijke hulpdiensten.

We brengen samen in kaart hoe vraag en aanbod met betrekking tot naasten beter op elkaar afgestemd kunnen worden. Vervolgens nemen experts vanuit de zorg en de stedelijke hulpverlening u mee langs momenten waar naasten en professionals mee te maken krijgen binnen de geestelijke gezondheidszorg en crisishulp. Herkenbare situaties passeren de revue en prikkelen tot een nieuwe aanpak.

Na afloop kunt u napraten bij een kopje koffie.

U bent van harte welkom!

ZorgPodium Amsterdam is een platform voor iedereen die zorgt voor of zorgen heeft over iemand met een psychisch probleem of een verslaving. Weten dat je er niet alleen voor staat, dat er cursussen voor je zijn, ervaringsverhalen van anderen horen & inspiratie opdoen.

ZorgPodium-symposium Naastbetrokkenen in zicht
Datum:
donderdag 15 juni
Tijd: 9.00 uur (inloop), programma van 9.30 tot 11.45 uur.
Locatie: Undercurrent Amsterdam-Noord, routebeschrijving en OV-informatie
Toegang: gratis

Geïnteresseerd? Reserveer hier uw gratis ticket.