Deel jouw ervaring

PuntP ziet de mens achter de stoornis
Stap voor stap je gezondheidsdoelen bereiken

Afspraak maken

Aanmelden
  • Snel hulp
  • Vraaggericht
  • Persoonlijk
Nieuws coronavirus

ROM

Helpt de behandeling?

PuntP meet de effecten van al haar behandelingen door de afname van vragenlijsten. Meer dan 50% van onze cliënten vullen deze lijsten in. In 2017 scoorde PuntP hiermee gemiddeld een 9,5. Binnenkort publiceren we onze score voor 2018.

Wij willen ook van jou graag weten of je behandeling effect heeft. Daarom vragen we naar je e-mailadres voordat de behandeling begint. Je ontvangt dan inloggegevens van ons om thuis alvast een digitale vragenlijst in te vullen. Als dat thuis niet mogelijk is, kun je dit ook op een van onze locaties doen waar computers staan voor dit doel. Tijdens je behandeling vragen we je een aantal keer opnieuw de vragenlijst in te vullen. De behandelaar kan de uitkomsten van de vragenlijsten met je tijdens de behandeling bespreken.

Deze methode noemen wij ROM (Routine Outcome Monitoring): door het regelmatig meten/ verzamelen van gegevens krijgen jij en de behandelaar inzicht in het resultaat van de behandeling. Met ROM meten we of je behandeling helpt. Je helpt ons door de vragenlijst in te vullen.

Invullen thuis of bij PuntP

De inloggegevens om thuis de vragenlijst in te vullen, krijg je per e-mail. Heb je geen internet, dan kun je de vragenlijst invullen op een van onze locaties.

PuntP helpt je verder
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 PuntP - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin