Uitgestelde zorg cliënten

Augustus 2021

Helaas zijn wij genoodzaakt, om voor de duur van enkele maanden, zorg uit te stellen. Hier vind je meer informatie.

In coronatijd is een bijzonder grote toename van aanmeldingen geweest van cliënten bij PuntP. Hierdoor zijn er onverantwoord lange wachttijden tot behandeling ontstaan. Vanwege deze lange wachttijd kunnen wij momenteel niet de zorg leveren die wij gewend zijn te bieden binnen een termijn die acceptabel is. Dit gaat in tegen waar PuntP voor staat: een tijdig herstel van onze cliënten. Dat dit niet lukt vinden wij heel vervelend voor alle cliënten die zich tot ons wenden. We hebben daarom helaas moeten besluiten om voor de duur van enkele maanden zorg uit te gaan stellen.

Nieuwe aanmeldingen hopen wij aan het eind van het jaar weer aan te kunnen nemen en te behandelen. Hier vind je tips over wat je kunt doen. Mocht de behandeling niet kunnen wachten, dan raden wij je aan om een van de onderstaande alternatieven te proberen.

Voor cliënten met zeer ernstige angst- of stemmingsstoornis die niet verantwoord kunnen wachten en waarvoor geen alternatief is blijven wij een beperkt aantal intake- en behandelplekken beschikbaar houden.

Wij doen er alles aan om ons volledige aanbod weer toegankelijk te maken voor iedereen met een angst- of stemmingsstoornis die onze zorg nodig heeft. Zo verbeteren we onze zorglogistiek, evalueren we ons behandelaanbod en zetten wij trainingen in voor medewerkers om alle facetten van een behandeling te kunnen doen. Daarnaast werven we samen met onze recruitmentafdeling nieuw personeel.

Alternatieve behandelmogelijkheden

GGZ InGeest
Dokter Bosman
PsyQ
Psychologie La Croix
Cohen psychologen
Vitaalpunt
MentaalBeter
Psychologenpraktijk Amsterdam